APPEALATHON 2019

With immense street appeal the Appealathon 2009 breaks with tradition. At the front of the site, beside the garage is a separate building. Configured during the sale period as a gymnasium, it could be an office, studio or self-contained unit for members of the family. Such separation is the key to the home’s design where though has been given to large homes on premium blocks having usefulness past the current tradition of children growing up in a residence and then ‘leaving home’. The future may well be in the past – of multiple generation staying together on the one site.

Past the internal gates at the garage is a courtyard that is a natural work of art visible from many parts of the home to create spectacular view corridors. Within the double entry door to the home is a large voided space clad in fossilized marble and a ceiling line in large format timber paneling. The stairs wrap around a lift with the wall of the shaft, which is visible at the entry, containing a tow story high niche of timber and segmented mirrors.

ENQUIRE ABOUT THIS HOME
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
HOME DETAILS
Garage
2
Bedroom
4